2017. április 18., kedd

Harkány és további tervek

Így már hogy lassan a pirosbetűs napok is lecsengnek... megjegyzem nem erre számítottam, nem fájt sem a derekam.. nem volt erős sem.. kb. 3 napig tartott inkább csak light-osnak mondanám, lehet lesz ennek még böjtje majd a köv. alkalommal. Na szóval nem viselt meg annyira most a sikertelenség, de ha megvisel is fel kell állni s tovább menni. Megvannak már a tervek a következő időszakra. Az Intézettel történt telefonváltásban a Tanár Úr kérte, hogy a köv. mensi alakalmával jelentkezzem be telefonon nem részletezte hogy miért, nem tudom mire lehet még ötlete.
Intézem a Harkányi 3 hetes kúrát a nyárra, sok sikertörténetet olvastam, bár tudom nem vagyunk egyformák van akinek használ s van akinek ezek után sem jön a siker. Én most bízom benne,  hogy Nálunk az elzáródáson segít, vagy segít még jobban megnyitni ha még a baloldal nyitott... segít ha esetleg van gyulladás odalent..
Most intéznem kell 3 hónapnál nem régebbi nőgyógyász leletet.... kérik a legutolsó lombik beültetés papírjait, orvosi beutalót..s ha minden zökkenőmentes megy júliusban 3 hetet töltök lennt.. így egy őszi-téli fet-es beültetés előtt ez hátha segítene vagy akár egy természetes Kiscsoda jövetelében is.
Addig pedig tornázom, tartom a diétát szigorúan, most úgysem árt a Húsvéti össze-vissza evés után.
S ha sikerül még lehet csináltatok a beutalás előtt egy újabb uh-os átjárhatósági vizsgálatot is, csináltatok májusban egy hormonlabort mindenképpen, terheléses inzulin-cukor vizsgálattal s annak is küldöm az eredményét majd.
Addig pedig dolgozom, mert a hét pörgős lesz az biztos, ma még itthon, de a hét végén jön a beiratkozási időszak az iskolában, így eset 7-ig bennt kell lennem kötelezően, s mellette még a hétvégén egy nagy rendezvényen is részt vesz Településünk, s a Párom meghívta a barátokat akiket vendégül kell látni, s szállásolni két napra! Szóval nem unatkozom a héten.

1 megjegyzés:

  1. Nagyon jó úton haladsz, mindenképp megér egy próbát Harkány vagy Parádfürdő is akár, főleg ha petevezeték problémáid vannak. Simán elképzelhető hogy megnyitják vagy leviszik a gyulladást. Biztos hogy feltöltődsz majd a nyáron lelkileg is és testileg is aztán jöhetnek a pozi tesztek :) Kitartás

    VálaszTörlés